Praktische informatie

Tarieven:
per 1 januari 2024

  Individuele therapie

  (btw vrijgesteld)

  € 89 per uur


  Gezinstherapie

  (btw vrijgesteld)

  € 95 per uur


  Relatietherapie

  (btw vrijgesteld)

  € 95 per uur


  Studenten / uitkeringsgerechtigden

  (btw vrijgesteld)

  € 74 per uur


  ‘Houd me vast’ EFT-relatiecursus

  Data nieuwe cursus volgen nog

  (btw vrijgesteld)

  € 850 per stel


  Gratis kennismaking bij relatietherapie*
  De drempel voor relatietherapie kan hoog zijn, zowel emotioneel als financieel. Relatietherapie is een investering in jullie relatie en in elkaar. Plan een gratis kennismaking om te kijken of het is wat jullie zoeken. *Eerste 45 minuten gratis, alleen bij nieuwe klanten, mits besloten wordt te starten met relatietherapie en bij minimaal 2 sessies na de kennismaking.

  Op dit moment is er geen wachttijd
  In mijn agenda houd ik altijd ruimte vrij voor nieuwe contacten, omdat de ervaring leert dat wanneer mensen de moed hebben om contact te zoeken zo snel mogelijk geholpen willen worden. Mijn streven is om binnen twee weken een eerste afspraak te plannen.

  Tarieven zijn inclusief dossiervorming, voorbereidingen, rapportages en het eventueel opstellen van behandelplannen of evaluatieverslagen.

  Duurt de afspraak langer dan een uur, dan wordt deze naar rato berekend. Ondersteuning via telefonisch contact of mail wordt naar rato berekend volgens uurtarief waar de hulpvraag onder valt.

  Wil je een afspraak afzeggen? Dat mag altijd, maar dan wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Binnen deze 24 uur ben ik helaas genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

   Vergoeding zorgverzekering

   Vanwege mijn lidmaatschap bij de beroepsverenigingen NVAGT en RBCZ, wordt Gestalttherapie (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor het meest recente overzicht van de zorgverzekeraars. Relatietherapie wordt niet vergoed.

   Meer weten over vergoedingen? Als je mijn AGB-codes en naam doorgeeft, kan je zorgverzekeraar je doorgaans snel informeren over de mogelijkheden van je pakket.

   Afhankelijk van de situatie en de hulpvraag, kan het gesprek bij jou thuis of bij mij in de praktijk plaatsvinden. Bij een huisbezoek reken ik reiskostenvergoeding.

   Mijn werkgebied: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Nijkerk, De Glind, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Achterveld, Lunteren, Ede, Veenendaal, Amersfoort, Hoevelaken, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Ermelo, Putten en Harderwijk.

   Beroepsverenigingen

   • NVAGT- lidmaatschap Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie
   • RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Licentiecode: 190734R
   • Stichting EFT (Emotionally Focused Therapie) – EFT relatietherapeut (aanvullend getraind)
   • SKJ – Stichting Kwaliteitsregister Jeugd; geregistreerd Jeugd- en gezinsprofessional
   • Registerplein – geregistreerd GGZ agoog (mogelijkheid tot werken met DBC)
   • EAGT – European Association Gestalttherapy

   AGB-code zorgverlener: 90107794
   AGB-code praktijk: 90093417
   KvK-nummer: 70652376
   Btw-nr: NL001555498B19

   Klachten- en privacyreglement

   Praktijk Binding heeft een klachtenregeling via Solopartners.nl en SCAG volgens de ‘Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg’ (WKKGZ). Met deze link kunt u een kijkje nemen of een klacht indienen op de website van de Geschillencommissie Complementaire Gezondheidszorg. Via NVAGT of RBCZ kunt u ook contact zoeken met de klachtfunctionaris van de beroepsvereniging.

   Praktijk Binding voldoet aan de wettelijke verplichting uit de Europese privacywetgeving ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG).

    Wat anderen zeggen

    Benieuwd naar wat anderen zeggen over Praktijk Binding? Lees hieronder enkele reviews van mensen die individuele therapie, relatietherapie en/of gezinstherapie hebben gevolgd bij Praktijk Binding in Barneveld.